Grote hopen PMD Zakken in Numansdorp i.v.m. uitloop na Tweede Paasdag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Numansdorp – Op zaterdag 22 april werd door mening inwoner van Numansdorp het ongenoegen geuit over de bergen met PMD-zakken die in het dorp verspreid lagen. Op diverse locaties in het centrum van het dorp stapelde de zakken in de afgelopen dagen op i.v.m. uitloop na een vrije dag van het RAD Hoeksche Waard op maandag (Tweede Paasdag).

In het dorp was het het gesprek van de dag en er ging zelfs al verhalen ten ronde dat de RAD Hoeksche Waard in staking was. Ook werd er veel geopperd om voor de als maar toenemende plastic bergen ondergrondse bakken te maken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”113″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Foto’s: MS Fotografie | Marc van der Stelt


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.