FC Binnenmaas haalt nieuwe keeper Bart de Keijzer bij Capelle

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

bartkeizerMaasdam – Door het vertrek van keeper Sem Kerkhof die in het buitenland gaat studeren was FC Binnenmaas op zoek naar een nieuwe keeper. Deze heeft het gevonden in Bart de Keijzer (v.v. Capelle). Bart (26) is als pupil begonnen bij v.v. Nieuwerkerk. Vanaf de E heeft hij de selectie elftallen doorlopen bij v.v. Capelle. Eigen jeugdkeeper Joey de Jong die dit seizoen regelmatig onder de lat stond bij FC Binnenmaas zal dus de strijd aan moeten gaan met de van buitenaf gehaalde keeper.

Bart de Keizer maakte als eerste jaars A junior een uitstapje naar SC Feyenoord. Maar keerde terug naar v.v. Capelle om daar in de selectie te gaan keepen. Daar heeft Bart vooral zijn wedstrijden in het tweede elftal gekeept. Na zes jaar v.v. Capelle is Bart aan een nieuwe uitdaging toe en heeft deze in FC Binnenmaas gevonden. “Ik was bij het oplopen van het schitterende complex gelijk al verkocht”. Bart heeft er enorm veel zin in.

Eerder trok Binnenmaas al de spelers Sven Post ( IFC ) en Yordi Molendijk aan. Spelers die na dit seizoen weg gaan bij Binnenmaas zijn Justin de Man, Aaron Maria Perez, Desi Sanderse zij gaan weer terug naar hun vertrouwde club Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.