Inschrijving Oeverloop 2016 van start

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

16_oeverloopHOEKSCHE WAARD – Hoeksche Waards Landschap organiseert dit jaar de 26e Oeverloop:
Ieder jaar de oevers bezocht, Is het doel van onze tocht.“Vanaf 08-04-2016 start de inschrijving voor deze editie.Het Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt is weer de basis waar we 19 augustus om 8.30! starten en 21 augustus om ca. 17.00 uur afsluiten.

Het doel is onveranderd om te genieten van de mooie en vaak onbekende natuur van de Hoeksche Waard. Het wordt een pittige natuurwandeling waarbij ca 28 kilometer per dag gelopen wordt. De bus brengt ons aan het eind van elke dag weer naar Klein Profijt. Het is de bedoeling dat de hele Oeverloop meegelopen wordt! Het verdient zeker aanbeveling tevoren een paar forse wandelingen te maken, ook over onverhard terrein. Er wordt een redelijk tempo gelopen en over een aantal hekken geklommen! Voor alle deelnemers aan de Oeverloop geldt natuurlijk dat je zorgt in goede loopconditie te zijn.
Deelnemers lopen voor eigen risico mee!

De bijdrage in de kosten voor deze drie dagen is 70 Euro voor leden van het HWL, 80 Euro voor niet-leden. Voor de jeugdigen onder de 16 jaar is deelname gratis.
U kunt u aanmelden door zo spoedig mogelijk per deelnemer het bedrag over te maken op IBAN nummer NL27 ABNA 0591 9667 27 t.n.v. Oeverloop.
Vermeld daarbij “Oeverloop”, naam en voornaam, (email)adres en telefoonnummer. Betalen geldt als deelname (tot en met 75 deelnemers). Er volgt geen bevestiging. De mensen die elektronisch betalen wordt verzocht ook alle gegevens te vermelden. Wanneer u voor een aantal personen betaalt verzoeken we u vriendelijk per deelnemer een betaling aan te maken met hierbij zijn of haar gegevens.
Vegetariërs wordt verzocht dit door te geven aan de medewerkers van Klein Profijt, tel.nr. 0186-621888.
Overnachten kan in eigen tentjes bij het Natuurbezoekerscentrum aan de Oude Maas; eenvoudig sanitair is aanwezig en voor kampeerders wordt een ontbijt verzorgd. Degenen die daar willen overnachten dienen dit bij aanmelding (dus betaling) op te geven.

Meer informatie kunt u krijgen bij Klein Profijt, tel. 0186-621888 of [email protected] ,
Piet Jansen, tel. 06-22907380 of Marcel Jongenengel, tel. 06-20447480.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.