Nederland viert werelwijd Koningsdag 2017

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Nederlanders in het buitenland, expats en emigranten vieren Koningsdag 2017 massaal mee. Over de hele wereld worden diverse activiteiten gehouden, variërend van picknicks en recepties tot appeltaartwedstrijden en dansfeesten, zo blijkt uit het overzicht op deNederlandseVereniging.nl

De activiteiten worden georganiseerd door de diverse Nederlandse Verenigingen in de wereld. Voor de gelegenheid worden typisch Nederlandse producten dan ook massaal ingevlogen: Haring, bitterballen, kroketten, pannenkoeken en echte Nederlandse kaas.

Het wordt echt een feest voor alle Nederlanders van alle leeftijden, waarbij flink uitgepakt wordt, compleet met vrijmarkten en veilingen.

Overzicht
Een overzicht van de activiteiten rondom Koningsdag van de Nederlandse Verenigingenkunt u lezen op de website www.denederlandsevereniging.nl. Deze worden nog elke dag aangevuld, en na afloop volgen foto’s en verslagen. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren