Rotaryclubs Hoeksche Waard schenken Rode Kruis een fors bedrag!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De twee Rotaryclubs uit de Hoeksche Waard overhandigden vrijdag 15 april een cheque ter waarde van €8.000,= als resultaat van de Santarun-2015 aan het Rode Kruis-afdeling Hoeksche Waard.

Santarun1
Onder toeziend ogen van veel leden ontving voorzitter Hoeksche Waard Gerard Appelman de cheque van €8.000,=. Deze werd uitgereikt door Ben Pluimer, Bert Tuk en Kees Walpot vertegenwoordigers van de SantaRun commissie 2015 en actief betrokken Rotary leden.

“Onze Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard is heel blij met deze donatie en zal het volop inzetten voor basisbehoeften van diverse projecten zoals de vluchtelingen maar ook andere regionale hulpverlening ” aldus Gerard Appelman.

Afgelopen jaar was de opkomst van de Santarunners veelbelovend dus ook voor eind 2016 is aangegeven weer prachtige editie op touw te zetten. De Santarun organisatie bedankt middels dit nieuwsbericht nogmaals hartelijk haar sponsoren, de vrijwilligers, de lokale Oud-Beijerland winkeliers en hulpverlening en boven alles de honderden enthousiaste lopers!

SANTARUN 17 DECEMBER 2016 – Jubileum editie!

Ook in 2016 gaan de Rotaryclubs een Santarun organiseren. Omdat het voor de vijfde keer zal plaatsvinden is het hoog tijd er een jubileum editie van te maken. Heb je een leuke suggestie voor wellicht een nog mooier parcours, een eigen aanvulling of wil je graag meehelpen tijdens de dag?

Blijf ons volgen via http://hoeksche-waard.rotarysantarun.nl, de sociale media en mail je ideeën gerust naar [email protected]! !


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren