Woensdag 20 oktober is er weer een fietstocht van Doortrappen Puttershoek

134
Doortrappen in Puttershoek - Foto Welzijn Hoeksche Waard

Puttershoek – Woensdag 20 oktober is er weer een fietstocht van Doortrappen Puttershoek. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom in The Point, Sportlaan 6 voor een gratis kopje koffie of thee. Om 9.30 start de fietstocht.

De fietstochten zijn om de 14 dagen, het hele jaar door zo lang het weer het toelaat. Een fietstocht duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en gaat in een rustig tempo. Onderweg is er aandacht voor de omgeving, het fietsen in een groep én voor gezelligheid. Voorafgaande aan de fietstocht of onderweg is er de mogelijkheid om samen koffie of thee te drinken (gratis in The Point en voor eigen kosten bij een gelegenheid onderweg). De fietstochten worden afgewisseld met een informatief en/of educatief onderdeel, zoals opfrissen verkeersregels, tips voor het op- en afstappen, fietsen in groepen, dode hoek, enzovoorts.

Stichting Welzijn Hoeksche Waard, Regionale projectgroep Verkeersveiligheid en De Hoekse Renners werken samen om Doortrappen fietstochten in de Hoeksche Waard te organiseren. De fietsgroepen worden begeleid door getrainde vrijwilligers.

Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Graag tot ziens op 6 oktober!

Voor meer informatie:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.