Zomerkriebels op de camping in Mookhoek met Mingle the Single

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto Mingle the Single

Voor het vijfde jaar op een rij organiseert Mingle the Single hét camping evenement voor singles op 28, 29 en 30 juni a.s. – niet voor singles met koudwatervrees 😉  Op zaterdag 29 juni stapt wederom een groep singles in de kano en op de sup om te varen door de idyllische polders van de Hoeksche Waard. “Het kanovaren is de ideale activiteit om iemand snel te leren kennen. Je móet namelijk direct samenwerken om vooruit te komen. Zo weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.” aldus initiatiefneemster Natascha de Ruiter van Mingle the Single.

Foto Mingle the Single

Na het succes van de voorgaande jaren èn op veler verzoek stond het voor Mingle the Single als een paal boven water om dit evenement ook weer op de agenda van 2024 te plaatsen. De ontspannen sfeer die de camping van nature uitstraalt, zorgt ervoor dat iedereen al gauw op zijn/haar gemak is en openstaat voor het maken van (nieuw) contact, hét recept voor een ongedwongen en gezellig weekend! Op 29 juni vanaf  14:00 uur verzamelen de singles zich bij Camping Polderland in Mookhoek voor het opzetten van hun tent en een uur later zullen zij te water gaan. “Je hoeft geen afgetrainde bovenarmen te hebben om mee te doen, het is voor de fun.” lacht Natascha.

Koudwatervrees?

Singles die last hebben van koudwatervrees? Ook daar is wat op bedacht. Op de camping zijn tal van andere activiteiten te doen, zoals kubben, volleyballen en pingpongen, maar ook kan er dit jaar wederom worden deelgenomen aan de Polderlandspelen. Tijdens deze spelen wordt de strijd aangegaan met andere singles, waarbij samenwerken, plezier, concentratie en communicatie belangrijke onderdelen zijn. Een enorme conditie is niet persé noodzakelijk, het zijn leuke toegankelijke spellen waarbij men elkaar dus echt wat beter leert kennen en meer over elkaar te weten komt. Lekker buiten bezig zijn!

Voor wie?

Voor elke single, alleenstaande, vrijgezel vanaf 25 jaar, die zin heeft in een gezellige middag/avond samen met andere (on)bekende singles. Er is een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij. Of dit nu de eerste keer is dat je meedoet aan een activiteit van Mingle the Single of al vaker hebt meegedaan, iedereen is welkom. De meesten komen alleen en dat is nou juist het leuke. Door de geplande activiteiten is het ijs meteen gebroken.

Aanmelden

De middagactiviteiten duren van 15:00 tot 17:00 uur met aansluitend een barbecue. Voor de liefhebbers, kan er ook worden overnacht in eigen tent op de vrijdag- en zaterdagavond en de volgende ochtend worden aangeschoven bij het ontbijt. Het evenement vindt plaats op Camping Polderland in Mookhoek. Er zijn tickets verkrijgbaar vanaf € 49,95 (hapjes, drankjes en bbq). Aanmelden of meer informatie op www.minglethesingle.nl

Over Mingle the Single

Mingle the Single, gevestigd in de Hoeksche Waard, brengt singles samen door het organiseren van activiteiten voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën door bijna het hele land. Ook hebben zij een online platform waar singles zelf activiteiten met elkaar kunnen plannen. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren