Online Escape Room voor singles uit de Hoeksche Waard en omgeving

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Natascha in de Escape Room van Mingle the Single

Hoeksche Waard – Op vrijdag 19 maart om 20:00 uur kunnen alle singles uit de Hoeksche Waard en omstreken meedoen aan de Escape Room van Mingle the Single. Ze worden opgesloten met andere vrijgezellen van hun leeftijd in een digitaal kamertje, samen met een host van Mingle the Single. Aan de hand van een spannend verhaal en het stellen van de juiste vragen aan de host kan de groep het mysterie kraken en ontsnappen uit de kamer. Hier hebben ze een uur de tijd voor, ze nemen het op tegen de andere deelnemers. Het enige wat nodig is, is pen & papier en wat inlevingsvermogen. Ook voor mensen die nog nooit een Escape Room gedaan hebben is dit een hele leuke activiteit!

Lol en spanning gegarandeerd!

“We hebben de Escape Room en het verhaal meerdere keren getest met onze vrienden, en elke keer waren de reacties weer fantastisch. Ook als je met onbekenden in de Escape Room zit, is het ijs zo gebroken, lol én spanning gegarandeerd! De Escape Room is geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen die een leuke avond wil hebben. De enige voorwaarden zijn dat je goed internet hebt en natuurlijk dat je vrijgezel bent” knipoogt Natascha de Ruiter, initiatiefnemer van Mingle the Single.

Indeling op leeftijd

De nadruk ligt deze avond niet op daten, maar op een leuke activiteit met mede-vrijgezellen uit de regio. De Escape Room wordt gespeeld in meerdere digitale kamers tegelijk. De organisatie probeert een zo goed mogelijke indeling op leeftijd te maken. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten. En ondanks dat de nadruk niet op daten ligt, is het wel mogelijk om aan te geven bij de organisatie wanneer je iemand nog een keer zou willen spreken. Bij een wederzijdse ‘ja’ ontvang je elkaars e-mailadres.

Wanneer en aanmelden

De Escape Room vindt plaats op 19 maart om 20:00 uur en wordt online gespeeld.

Aanmelden kan op www.minglethesingle.nl of via [email protected]

Genomineerd voor de Hoeksche Ondernemers Held

Mingle the Single is genomineerd voor de Hoeksche Ondernemers Held Award! Dit is een initiatief van het Ondernemersgala Hoeksche Waard. Deze award gaat naar een ondernemer die zich in coronatijd op een positieve manier onderscheidt. Met bijvoorbeeld een innovatieve aanpak, het omgooien van de bedrijfsvoering of het bieden van nieuwe dienstverlening.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren