ZV Strijen naar de 2e klasse

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

12795161_822575001203285_250661240248516198_o‘s-Gravendeel – Afgelopen zaterdag 16 april was het vijfde en laatste deel van de nationale zwemcompetitie. Deze wedstrijd werd gezwommen bij ZVS in zwembad de Wellen te ’s-Gravendeel. Omdat Zwemvereniging Strijen in de 3e klasse regio West de tweede plaats heeft weten te behalen promoveert ZV Strijen komend seizoen naar de 2e klasse regio West.

Deze promotie is te danken aan de prima resultaten van afgelopen zaterdag. Er werden twee estafettes gewonnen. Femke de Vreede, Yanick Leunisse en Sam Beer behaalden een gouden medaille. Yanick Leunisse won ook nog zilver, Sam Beer en Femke de Vreede beiden nog brons. Verder was er twee maal zilver voor Anouk van der Beek en Kevin Poiesz. Ook Paul Nootenboom ging met zilver naar huis. Christian Schenk was goed voor een zilveren en bronzen medaille. Julia Fischbuch en Maurits Hoek wonnen beiden brons. Totaal zijn er 14 persoonlijke records gezwommen en gingen er twee nieuwe clubrecords in de boeken.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 7 mei om 14.15 uur. Deze wedstrijd wordt gehouden in Strijen en is deel 4 van de Vierkamp. Uiteraard bent u dan van harte welkom om onze zwemmers aan te moedigen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.