Rotaract zet ouderen in het zonnetje op moederdag

437

Rotaract Moederdagontbijt‘s-Gravendeel – Afgelopen zaterdag heeft Rotaract Club Hoeksche Waard Moederdagontbijten verzorgd voor de ouderen van verzorgingstehuis Immanuël in ‘s-Gravendeel.

Een heerlijk ontbijt aan gezellig gedekte tafels met onder andere brood, beleg, koffie en een vers gekookt eitje. De Rotaract doet dit al jaren op de dag voor Moederdag in een verzorgingstehuis in de Hoeksche Waard.

Op Moederdag zelf bezorgden zij ontbijtjes voor het goede doel. De inhoud van de ontbijtjes werd gesponsord door verschillende bedrijven in de Hoeksche Waard. De opbrengst van deze actie gaat naar het jaarlijkse kinderkamp, georganiseerd voor kinderen uit de Hoeksche Waard die anders niet op vakantie kunnen.

Meer informatie of lid worden? Kijk op de site www.rotaracthw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.