Groots 3 daags evenement in Strijen: Outdoor Summer Fair

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

home_banner_persbericht

STRIJEN – Iedereen uit de omgeving van Rotterdam heeft ervan gehoord of is er weleens geweest;

Outdoor Summer Fair [voorheen Country Fair Hoeksche Waard]. Al 10 jaar lang een uniek
3-daags evenement op een prachtig Landgoed in Strijen (onder de rook van Rotterdam). Voor deze jubileumeditie is gekozen voor een verrassende insteek. Met een mix van het oude vertrouwde & het nieuwe verrassende staan 1, 2 en 3 juli 2016 in het teken van horen, zien, proeven & beleven voor jong & oud!

Een fair met een festival tintje. Drie bruisende dagen bomvol met de nieuwste lifestyletrends, unieke activiteiten, culinaire foodtrucks, muziek, verrassende workshops en een prachtig concours hippique. Vanzelfsprekend passeren ook de bekende netwerkborrels en de traditiegetrouwe Kimmi Beach, Anky´s Verjaardag, High Wine Hippique en de sfeervolle Biergarten de revue.

En de lijst wordt langer én langer. Waan je in een andere wereld met exclusief geselecteerde standhouders, op de sfeervolle pleinen Mooi(!), Kids Adventures, Horses, Home & Garden, Momentje voor jezelf, Luxury Lane en de Food, Wine & Biergarten. En geniet alsof je op een korte vakantie bent met vrienden & familie!

De nieuwe en frisse insteek van het evenement vraagt om creativiteit en originaliteit van de organisatie en dit vind je terug in het programma & het unieke aanbod. Jaarlijks komen er ruim 15.000 bezoekers. ‘Het is onze taak om onze bezoekers te blijven verrassen, aldus de organisatie.’

Het sterke team is er dan ook van overtuigd dat Outdoor Summer Fair een nóg groter succes wordt. Bruisend van de ideeën wordt er achter de schermen keihard gewerkt om de zomer in te luiden vol met geluksmomenten voor jong en oud!

Meer weten over het programma, openingstijden en tickets? Check www.outdoorsummerfair.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren