Gezichtsgym Soos in Puttershoek

284

Afbeelding1PUTTERSHOEK – Met een zaal vol enthousiaste bewoners van ’t Huys te Hoecke in Puttershoek heeft Rotaryclub Hoeksche Waard Binnenmaas de eerste gezichtsgymnastiek workshop verzorgd.

Elke maandag ochtend van 10.00 tot 11.30 wordt voor de bewoners een ‘soos’ in de activiteitenruimte georganiseerd. Hier komt  een vaste groep bewoners naar toe en wordt geprobeerd een gevarieerd programma te bieden op basis van de behoeftes van de bewoners.

Vanuit de Rotary een zeer geslaagde ochtend waarbij het plezier, een prettig samenzijn en het vertrouwen hebben in jezelf voorop stonden. Als serviceclub in de Hoeksche Waard willen wij met regelmaat een grote en kleine bijdrage leveren aan de bijzondere bewoners van onze regio.

Dank aan Christiane en Annette voor de organisatie, we zien uit naar de volgende sessie bij Heemzicht in Piershil en de andere instellingen die volgen.

Meer weten over de Rotaryclubs in de Hoeksche Waard?

Ga dan naar: http://www.rotaryclubhoekschewaardbinnenmaas.nl/ of http://rotary.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.