DORPSVERENIGING DE COORNDIJK EN DE BASISSCOLEN IN GOUDSWAARD HOUDEN EEN OPZOMERACTIE

352

logoGOUDSWAARD – Donderdag 23 juni 2016 van 13.30 – 14.30 uur houden Dorpsvereniging De Coorndijk, basisschool ‘De Gouwaert’ en de School met de Bijbel uit Goudswaard een opzomeractie.

In de buurt van de scholen en het winkelcentrum gaan de leerlingen en de dorpsvereniging aan de slag om het zwerfafval op te ruimen. Burgemeester Stoop en wethouder Den Boer zijn er ook bij om een papiertje mee te prikken.

De gemeente Korendijk is blij met het initiatief. Goudswaard is een mooi dorp en zonder zwerfafval tussen de bloemperken en in de straten is het nog veel mooier. In samenwerking met RAD Hoeksche Waard stelt de gemeente hesjes en prikkers beschikbaar. Na afloop van de actie haalt de buitendienst van gemeentewerken de zakken met zwerfafval op om bij het RAD aan te bieden.

Na de geleverde inspanning worden de deelnemers beloond met een zakje chips en een pakje fris. Het spreekt voor zich dat de lege zakjes en de pakjes netjes in de afvalbakken worden gedeponeerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.