Careyn heeft eigen zorgfonds opgericht

418

Schermafbeelding 2016-06-16 om 13.58.14HOEKSCHE WAARD – Jaarlijks doen honderdduizenden mensen in ons land voor korte of langere duur een beroep op verpleging en verzorging, thuis of in een zorgcentrum. De medewerkers van de Careyn zijn dagelijks in touw om de cliënten de noodzakelijke zorg en ondersteuning te bieden. Maar ondanks hun inzet en betrokkenheid is de hulp niet altijd toereikend. Soms schieten voorzieningen en financiële regelingen te kort. Waardoor geld voor dat noodzakelijke nieuwe gehoorapparaat, die wandbeugel in de douche of die extra fysiotherapie ontbreekt.

In zulke gevallen kan het Careyn Zorgfonds helpen.  Voorzitter Frans Kevenaar van het Zorgfonds licht het initiatief toe: ‘’Het fonds is bedoeld als last resort. Dat wil zeggen dat wij helpen als niemand anders meer helpt.  De zorgverleners van Careyn weten wanneer hun cliënten iets extra’s nodig hebben. Zij kunnen in schrijnende gevallen aankloppen bij het Zorgfonds voor tijdelijke financiële hulp.’’

Iedere aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld. Het fonds springt nooit bij als er andere financieringsbronnen zijn. Dat geeft de zekerheid dat het geld uitsluitend aan noodzakelijke ondersteuning besteed wordt.

U kunt het Careyn Zorgfonds op verschillende manieren steunen, met een regelmatige donatie (Vriend van het Careyn Zorgfonds), een eenmalige gift of door het fonds op te nemen in uw testament. Ook bedrijven zijn van harte welkom als Vriend van het Careyn Zorgfonds. U kunt natuurlijk ook zelf iets organiseren om het fonds te steunen, bijvoorbeeld een inzamelingsactie ter gelegenheid van een bijzondere verjaardag of jubileum. Careyn Zorgfonds helpt u graag met publiciteitsmateriaal.

Meer informatie over Careyn Zorgfonds vindt u op:  www.Careynzorgfonds.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.