Oplichters ( Nep klusjesmannen ) weer actief in de Hoeksche Waard, bedenk goed voor wie u open doet!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Vandaag ontving  de Politie Hoeksche Waard een melding van het aanbieden van oplichtingspraktijken aan huis. Twee mannen in een werkbus bodem aan om voor een paar tientjes de dakgoten schoon te maken. Nadat zij dit zo goed als kwaad gedaan hadden, constateerde de twee mannen zogenaamd diverse gebreken aan het dak.

Vervolgens boden zij aan om het direct in orde te maken. Zij hadden toevallig de spullen bij zich om het te kunnen repareren. Trap hier niet in! Zij laten u vaak een zelfgemaakt contract ondertekenen en lichten u op voor duizenden euro’s.

Wees hier alert op! Vertrouwt u het niet? Bel direct 0900-8844.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page