v.v. Strijen op zoek naar een grensrechter 1e elftal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

 

media_xll_5371787STRIJEN – Ben jij een vakkundige, ambitieuze en enthousiaste assistent scheidsrechter (grensrechter) die een bijdrage wil leveren in en aan het team van ons eerste elftal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

V.V. Strijen speelt op zaterdagen, 2e klasse KNVB. We hebben het komende seizoen een uitdagende competitie met daarin een aantal steekderby’s; echte krakers! Om deze wedstrijden professioneel te begeleiden ben jij de aangewezen persoon.

Je bent representatief, hebt een actieve houding naar de eigen spelers, tegenstanders, toeschouwers en de scheidrechter. Je bent minimaal 18 jaar, je bent op de hoogte van de actuele spelregels in het voetbal en beschikt over een goede conditie.

De assistent scheidsrechter werkt als vrijwilliger voor de vereniging en is beschikbaar op wedstrijddagen (zaterdag). Je speelt een belangrijke rol in de wedstrijden en de periode daaromheen. Je assisteert de officiële KNVB-scheidsrechter tijdens de wedstrijd en werkt samen met het team rond het eerste elftal. Aanvullend ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de spelerspassen op wedstrijddagen en voert het digitaal KNVB wedstrijdformulier in.

Als jij je kunt vinden in deze rol, dan willen we je uitnodigen om deel uit te gaan maken van een ambitieuze, jonge getalenteerde spelersgroep, met daaromheen een staf die bestaat uit de hoofdtrainer, leiders en de verzorger.

Je kunt je motivatie richten aan: [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren