4 kunstenaars uit de Hoeksche Waard stellen op 26 en 27 juni hun Atelier open tijdens het Landelijk Atelier Weekend

464

Hoeksche Waard – Tijdens het weekend van 26 en 27 juni a.s. stellen vier kunstenaars in de Hoeksche  Waard hun ateliers open. Zij doen mee met het Landelijk Atelier Weekend, samen met ca. 300 andere kunstenaars in Nederland. Iedereen is van harte welkom om de ateliers te bezoeken.Meer informatie over de openingstijden etc. kunt u vinden op de websites van de diverse kunstenaars.

Informatie over de 4 kunstenaars uit de Hoeksche Waard die deelnemen:

Hetty Dalm: Oud Cromstrijensedijk WZ 102, 3286BV Klaaswaal

Hetty schildert alweer jaren diverse onderwerpen met olieverf. Het is maar net wat er in haar hoofd en hart opkomt, zoals landschappen, dieren, maar voornamelijk vrouwen. Ze werkt graag met het paletmes , maar is ook niet afkerig van de kwast en gebruikt veel frisse kleuren. Ze werkt graag op een groot doek, maar soms komt er een portretje tussendoor.

Hetty heeft twee gastexposanten uitgenodigd , Sara Hazebroek en Roel Bouman, die u ook in haar atelier aan de Oud Cromstrijensedijk WZ 102 in Klaaswaal aan het werk kunt zien, onder het genot van een hapje en een drankje voor de bezoekers.

www.hettydalm.nl

Sara Hazebroek:

Maakt prachtige aquarellen , die mooi ingelijst zijn , maar werkt ook graag met acryl.

www.sarahazebroek.nl

Roel Bouman:

Een oude rot in het vak, schildert al jaren met olieverf, met veel plezier, over allerlei onderwerpen.

Conny Pols: Oud Cromstrijensedijk OZ 119, 3286BN Klaaswaal

Conny is altijd op zoek naar nieuwe vormen en uitdagingen met klei. Wat kan er met klei? Ze wordt geïnspireerd door wat er in haar omgeving plaatsvindt. Ze werkt graag in series, om telkens nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ze houdt ervan om steeds met andere kleuren en vormen te werken. Recent heeft ze haar label “Klaasje”uitgebracht. Klaasje is haar tweede naam.

Frans Van Den Berg: Schorredijk 25, 3297DA, Puttershoek

Frans concentreert zich de laatste jaren volledig op zijn kunstenaarschap en zijn werk ontwikkelt zich momenteel snel. Er komt steeds meer diepte, snelheid en structuur in zijn werk, of het nu gaat om portretten of landschappen. Naast olieverfschilderijen heeft hij ook honderden aquarellen gemaakt, maar op dit moment is hij helemaal overgestapt op de best mogelijke olieverf.

www.kunstinzicht.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.