LEUKE ZOMER ACTIVITEITEN IN MUSEUM HOEKSCHE WAARD

390

UnknownHEINENOORD – Een bezoek met kinderen aan Museum Hoeksche Waard is gegarandeerd een succes. Er zijn tijdens de zomervakantie diverse activiteiten in en rond het museum. De speurtochten, waarbij kinderen op een speelse manier door het museum geleid worden, zijn gratis tijdens de zomervakantie.

Maar er is nog meer: Op woensdagmiddag 10 en op 17 augustus is er een speelse kunstroute uitgestippeld in boerderij Oost-Leeuwenstein, een van de gebouwen van het museum. Kinderen kunnen zich laten inspireren door de expositie van kunstenares Jane Leeuwenburgh, waarvan momenteel een overzichtstentoonstelling is te zien, en zelf aan de slag gaan. Ook de andere bewoners van de boerderij geven tips voor kunstwerken.

Bouwen, verven, vouwen, een blote voetenpad en oud-Hollandse spelletjes…..er is van alles te doen. Voor de kinderen is er ook nog iets te drinken. De speelse kunstroute staat opgesteld tussen 2 uur en half 5.

Voor beide activiteiten geldt  de normale entreeprijs:  5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen. Vrienden van het museum mogen gratis naar binnen.

Het museum is geopend van woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De kinderactiviteiten vinden plaats op 10 en 17 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur. Uitgebreide informatie is te vinden op www.museumhw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.