Jeugd kijkt uit naar het jaarlijkse Jeugdland in Strijen

481
DCIM100MEDIADJI_0253.JPG

Foto: Drone4Business.

STRIJEN –  In de laatste week van de zomervakantie is het weer zover: Jeugdland Strijen 2016. 

Dit jaar wordt alweer de 22ste keer het evenement ‘Jeugdland Strijen’ georganiseerd in de laatste week van de schoolvakantie (15 augustus t/m 19 augustus).De doelstelling Jeugdland Strijen is om voor kinderen uit Strijen, in de leeftijd van ± 6 jaar (tenminste geboren in 2009) tot en met 13 jaar, in de laatste week van de zomervakantie een speelweek te organiseren. Er wordt een huttendorp gebouwd en de kinderen kunnen op een speelse manier elkaar leren kennen en op een creatieve manier samen bezig zijn. Het thema van dit jaar is: ‘T Wilde Westen

Foto: Drone4business


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.