Pleinbioscoop in Puttershoek

572

Schermafbeelding 2016-08-02 om 13.14.27PUTTERSHOEK – Donderdag 11 augustus organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche waard weer een Pleinbioscoop. Dit keer staat de film ‘Er is wieder da’ op de bioscoopagenda.

De film gaat over de voormalige Duitse leider, Adolf Hitler. Hij wordt wakker midden in Berlijn anno nu en snapt niks van het huidige Duitsland. Overal buitenlanders, er is democratie en men betaalt met de euro, wat Hitler helemaal niet bevalt. Al snel wordt hij een tv held, omdat mensen denken dat hij een komediant is. Niet is minder waar

Een geweldige film die je gezien moet hebben. Kom dus gezellig met je stoel, kleedje, zitzak, etc naar the Point (Sportlaan 6a in Puttershoek). Aan de bar zijn chips, candybars, snoep en frisdank te verkrijgen. De film is gratis te bezoeken en gaat om 21:00 van start. Iedereen is vanaf 20:30 van harte welkom om een plekje te bemachtigen.

Alle informatie is te vinden op www.jonghoekschewaard.nl of neem contact op met het jongerenwerk via 088-7308967.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.