Strijd om de mooiste hut in Numansdorp en Klaaswaal gaat weer van start!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

13668726_1364381620258269_2732715684808003969_oCROMSTRIJEN – Volgende week gaat het jaarlijkse huttenbouwfestijn in Numansdorp en Klaaswaal weer van start. Woensdag 17 tot en met vrijdag 19 augustus organiseert Stichting NU! het feest op het parkeerterrein aan de Buttervliet in Numansdorp. Donderdag en vrijdag vindt het festijn plaats op het terrein naast de Hoeckenisse in Klaaswaal. Hier is de organisatie in handen van stichting Welzijn Hoeksche Waard.

Parkeermaatregelen Numansdorp

De parkeerplaats aan de Buttervliet is vanaf maandag 15 tot en met zaterdag 22 augustus afgesloten. Om het parkeren zo soepel mogelijk te laten verlopen, geldt een tijdelijk parkeerverbod aan de linkerzijde van de Zijplaan, gezien vanuit de Middelsluissedijk WZ. Bezoekers mogen bij wijze van uitzondering parkeren in de berm aan de linkerkant (vanuit de Middelsluissedijk WZ) van de Zijplaan en op het parkeerterrein van het tenniscomplex. De maatregelen zijn nodig om de veiligheid van de bezoekers van het festijn en de veiligheid van de voorbijgangers te waarborgen. Worden de parkeeraanwijzingen goed opgevolgd dan kunnen de hulpdiensten snel ter plaatse zijn wanneer zich een calamiteit voordoet.

Vrijwilligers Klaaswaal

Stichting Welzijn Hoeksche Waard is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de organisatie van de jaarlijkse huttenbouw in Klaaswaal. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-22077510 of e-mail [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.