Werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel in september en oktober

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto - Qphoto.nl

heinenoordtunnelHEINENOORD – In september en oktober gaat Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden plegen aan de Heinenoordtunnel. Met dit bericht willen we u op de hoogte stellen van wanneer wat gepland staat.

  • Op zondag 4 september van 1.00 tot 8.00 uur is de Heinenoordtunnel afgesloten in de richting van Rotterdam. Ook de toerit bij Oud-Beijerland is dicht. Verkeer wordt omgeleid via de N217 en de A16.
  • Op dinsdag 6 september is er van 1.00 tot 5.00 uur een rijbaan afgesloten tussen Oud-Beijerland en Rotterdam-Zuidplein.
  • Op woensdag 7 september is van 1.00 tot 5.00 uur de rijbaan tussen Barendrecht en Oud-Beijerland afgesloten.
  • Op zondag 11 september is de Heinenoordtunnel van 1.00 tot 8.00 uur afgesloten in de richting van Barendrecht naar Oud-Beijerland. Het verkeer wordt omgeleid. De afrit bij Oud-Beijerland is dicht.
  • Op vrijdag 7 oktober is de rijbaan tussen Mijnsheerenland en de Heinenoordtunnel afgesloten van 0.00 tot 5.00 uur, de af- en toerit bij Oud-Beijerland zijn dicht.

De omleidingsroutes worden plaatselijk aangegeven.

Foto:Mrs.Uit Photography


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.