Werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel in september en oktober

0
6639
Archieffoto - Qphoto.nl

heinenoordtunnelHEINENOORD – In september en oktober gaat Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden plegen aan de Heinenoordtunnel. Met dit bericht willen we u op de hoogte stellen van wanneer wat gepland staat.

  • Op zondag 4 september van 1.00 tot 8.00 uur is de Heinenoordtunnel afgesloten in de richting van Rotterdam. Ook de toerit bij Oud-Beijerland is dicht. Verkeer wordt omgeleid via de N217 en de A16.
  • Op dinsdag 6 september is er van 1.00 tot 5.00 uur een rijbaan afgesloten tussen Oud-Beijerland en Rotterdam-Zuidplein.
  • Op woensdag 7 september is van 1.00 tot 5.00 uur de rijbaan tussen Barendrecht en Oud-Beijerland afgesloten.
  • Op zondag 11 september is de Heinenoordtunnel van 1.00 tot 8.00 uur afgesloten in de richting van Barendrecht naar Oud-Beijerland. Het verkeer wordt omgeleid. De afrit bij Oud-Beijerland is dicht.
  • Op vrijdag 7 oktober is de rijbaan tussen Mijnsheerenland en de Heinenoordtunnel afgesloten van 0.00 tot 5.00 uur, de af- en toerit bij Oud-Beijerland zijn dicht.

De omleidingsroutes worden plaatselijk aangegeven.

Foto:Mrs.Uit Photography


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.