Benefietconcert met Gerald en Nelinda Troost voor de stichting Compassion voor ontwikkelingssamenwerking

0
570

flyer-benefietconcertZUID-BEIJERLAND – Op 1 oktober 2016 vindt er een benefietconcert plaats in de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland.Tijdens deze avond treden Gerald en Nelinda Troost op.  Gerald en Nelinda Troost  zijn veelzijdige artiesten uit de gospel wereld. Gerald en Nelinda Troost schreven de afgelopen jaren meer dan 100 nummers en gaven honderden concerten.

De opbrengst van het concert gaat naar de organisatie. Compassion is een internationale christelijke organisatie die zich bezighoudt met ontwikkelingssamenwerking, onder andere door het financieel laten adopteren van kinderen en studenten in ontwikkelingslanden.

Het concert wordt georganiseerd door Geraldiene en Anne-Beth Nieuwenhuis (20 en 18 jaar) uit Nieuw-Beijerland. De beide zussen hopen volgend jaar mei mee te doen met de Muskathlon in Uganda. Dat willen zij gaan doen door 120km te gaan mountainbiken in Uganda voor kansarme kinderen.

Geraldiene en Anne-Beth Nieuwenhuis gaan 120 mountainbiken in Uganda voor kansarme kinderen.  
Geraldiene en Anne-Beth Nieuwenhuis gaan 120 mountainbiken in Uganda voor kansarme kinderen.  

Als studenten hebben Geraldiene en Anne-Beth een goede toekomst voor zich. Zij realiseren zich dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Daarom willen zij zich inzetten voor kinderen op deze wereld die geen hoop hebben op een toekomst.

Wij beseffen ons dat het als individu moeilijk is om het verschil te maken. De wereld kunnen wij niet veranderen, maar wel de wereld van een kind. Dat is wat Compassion doet, aldus Geraldiene en Anne-Beth.

Wilt u Geraldiene en Anne-Beth  helpen om voor kansarme kinderen de deur naar een nieuwe hoopvolle toekomst te openen? Kom dan 1 oktober naar het benefietconcert met Gerald en Nelinda Troost in de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland.De avond begint om 20.00 uur.

De entree voor het concert bedraagt € 5,00, inclusief 1 consumptie. Om zeker te zijn van een plek, wordt aanbevolen om vooraf aan te melden. Dat kan via: [email protected]

Meer informatie over de Muskathlon en de mogelijkheden om Geraldiene en Anne-Beth te steunen kunt u vinden op www.muskathlon.com. Onder Muskathlons/Uganda 2017/Deelnemers vindt u hun persoonlijke profiel.

Ook zijn zij te volgen via de Facebook pagina: Muskathlon Uganda 2017 Anne-Beth en Geraldiene


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.