Politie licht 18 jarige man uit Maasdam uit bed voor verdenking inbraken

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Haller-handboeien-platMAASDAM – De politie heeft woensdagochtend vroeg een inval gedaan in een woning aan de Rijnstraat in Maasdam en heeft daarbij een 18 jarige man uit zijn bed gelicht en gearresteerd.

Er zijn aanwijzingen dat de verdachte betrokken is bij ten minste één inbraak in de regio Hoeksche Waard en mogelijk ook nog bij een andere serie inbraken in de regio Rotterdam maar dat moet onderzoek nog uitwijzen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren