Hoeksche Waard Jazz pakt weer groots uit

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHEWAARDJAZZPUTTERSHOEK – Op zaterdag 18 april 2015 wordt alweer het 5e Hoeksche Waard Jazz festival gehouden en de organisatie is er wederom in geslaagd om een werkelijk uniek programma samen te stellen. Vooral voor de Hoeksche Waard uniek en daarom uw bezoek meer dan waard !

De organisatie bestaat uit Jos Verweij, Patrick en Emil Behm, Wim Mulder en Jos van der Made. Het programma behelst uiteraard amusante dixieland met de band Ice Cream, veel spetterende boogie woogie, zoals Rob Agerbeek met zang van Mirjam van Dam én Ruud van Ingen. Veel blues met de Zoomatics en Smoky Midnight Gang, maar ook veel jazz gerelateerde muziek zoals Arie den Boer Jr. met Astrid Nijland én als uitsmijter Jules Deelder met de Deelderliers.

Het festival wordt gehouden in De Drie Lelies in Puttershoek. Kaarten zijn nu al beschikbaar (ad euro 17,50 p.p.) dus mocht u interesse hebben, en wie heeft dat niet, dan graag een mailtje naar [email protected] waar u de kaarten alvast kunt bestellen. Een impressie kunt u alvast zien op www.hoekschewaardjazz.nl   waar u ook kaarten kunt bestellen.

De Stichting Hoeksche Waard Jazz bewijst wederom een aanwinst te zijn voor de Hoeksche Waard als het gaat om goede muziek, samenhorigheid en het op de kaart zetten van die unieke Hoeksche Waard, met zijn vele muzikale pluspunten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren