UPDATE: Afsluiting Hoflaan Mijnsheerenland in verband met spoedreparatie waterleiding OPGEHEVEN

0
259

 

UPDATE 13.45 uur : De werkzaamheden verliepen (gelukkig) zo voorspoedig dat Evides begin van de middag al klaar was. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer, dus ook voor de bussen van Connexxion.

spoedreparatie-waterleiding-hoflaan

MIJNSHEERENLAND – In verband met een spoedreparatie aan de waterleiding – het verhelpen van een lekkage door Evides – wordt de Hoflaan in Mijnsheerenland vanaf 10.30 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer (inclusief busverkeer). Het verkeer wordt omgeleid over de Achterweg en de N489. Vanaf de kant van de N489 (Maasweg/bij de stoplichten) is het centrum van Mijnsheerenland wel bereikbaar (dit wordt ook aangegeven met tekstborden).

Busreizigers let op: de bus stopt door de afsluiting niet in het dorp. Busreizigers moeten gebruik maken van de bushalte aan de N489.

De verwachting is dat de Hoflaan rond 17.00 uur weer wordt vrijgegeven voor al het verkeer.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.