Bouw grote parkeergarage naast Heinenoord Busstation in mei van start

3
3099

12920390_571593976352262_11875519679004570_nHeinenoord – Achter Heinenoord Busstation aan de Reedijk in Heinenoord komt een parkeergarage met plaats voor 700 auto’s en vijfhonderd fietsen de parkeergarage zal uit 8 verdiepingen bestaan. Automobilisten betalen 5 euro per dag en fietsers 2 euro 50 voor die prijs krijg je een gratis ticket naar Rotterdam Zuidplein en terug. Hiermee is het parkeerprobleem binnen enkele maanden volledig opgelost. 

Oplevering

Eind 2016 moet de parkeergarage er staan. Dat laat de Provincie Zuid Holland weten. De grond is begin maart gekocht en de vergunningen zijn al verleend en de aanbesteding is ook gedaan.Aanstaande vrijdag komt er meer informatie over de bouw van de Parkeergarage.

Locatie naast het Heinenoord Busstation: 

Schermafbeelding 2016-03-28 om 02.19.22

Ontwikkeling plan en financiering

Het plan is ontwikkeld samen met Connexxion en de gemeente’s in de Hoeksche waard. Het plan wordt geheel door de Provincie Zuid-Holland Holland gefinancierd die zegt straks kosten te besparen door de fusies van de gemeentes in de Hoeksche Waard en wil inwoners stimuleren met het openbaar vervoer te gaan.

Bezoek voor meer info www.parkerenheinenoord.nl of te volgen Facebook via Twitter @parkinghw 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
3 REACTIES

  1. Tuurlijk 5 x auto neerzetten 25 euro dan nog bus kaart daar krijg je mij de auto mee uit geloof je toch zelf niet.???????

Reacties zijn gesloten.