Start voorbereidende werkzaamheden in Torensteepolder voor nieuwbouw woningen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

plattegrondtekening6CROMSTRIJEN – In juli van dit jaar kreeg de gemeente groen licht om te gaan bouwen in de Torensteepolder in Numansdorp. De projectontwikkelaar Midstate start nu dan ook met de eerste voorbereidende werkzaamheden. Als eerste sloopt de ontwikkelaar de asbesthoudende schuur.

Verder rooit Midstate diverse bomen aan de Torensteepolderse kade. De bomen staan niet op de bomenlijst van de gemeente. Dat betekent dat voor het kappen van deze bomen geen vergunning nodig is.

Midstate plantte al eerder vervangende bomen aan de overzijde van de Torensteepolderse kade. De verwachting is dat de ontwikkelaar voor 1 oktober 2016 start met de werkzaamheden.

Het plan

Het nieuwbouw project De Torensteepolder bestaat in de eerste fase uit eengezinswoningen gericht op starters en jonge gezinnen, seniorenwoningen met eigen grond en een in grote mate naar eigen wens in te richten service-/zorgappartmenten.

Vanaf € 166.000,- vrij op naam betaalbaar voor starters, maar door de individuele mogelijkheden heeft u de vrijheid uw huis of appartement zo groot en luxe te maken als u zelf wilt.

Bezoek voor meer informatie www.detorensteepolder.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.