Huldiging Nederlands Kampioen Freestyle Snowboarden Joey van de Noort in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_9336CROMSTRIJEN / NUMANSDORP – Op donderdag 15 mei bracht wethouder Pieter Paans onverwachts een bezoek aan basisschool de Bron. Namens het gemeentebestuur huldigde hij Joey van de Noort voor het winnen van twee medailles op het Nederlands Kampioenschap Freestyle Snowboarden.

Nederlands Kampioen

Joey ging naar huis met één gouden medailles en één bronzen medaille. Joey werd Nederlands Kampioen op het onderdeel Halfpipe. Hij won de bronzen medaille voor het onderdeel Big air. Een knappe prestatie gezien zijn jonge leeftijd (12 jaar).

Trots

‘Wij zijn als gemeentebestuur van Cromstrijen ontzettend trots op jou! We hebben een echte kampioen in ons midden. Je traint heel veel en dan kan niet zonder de steun van jouw ouders. We wensen jou veel succes met je verdere sportcarrière,’ aldus wethouder Pieter Paans.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.