Echtpaar De Man uit ’s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

0
442

persbericht-068-echtpaar-de-man-uit-s-gravendeel-60-jaar-getrouwd’s-Gravendeel – Dinsdag 20 september was het 60 jaar geleden dat de inmiddels 84-jarige L.M. de Man en zijn 82-jarige echtgenote mevrouw P.E. de Man-Hoogvliet in het huwelijksbootje zijn gestapt. Beiden zijn geboren in ’s-Gravendeel.

De heer en mevrouw De Man zijn getrouwd in Dubbeldam. Na het huwelijk hebben ze zich gesetteld in ’s-Gravendeel. Het echtpaar heeft drie kinderen en twee kleinkinderen. De heer De Man heeft eerst in de landbouw en vlasserij gewerkt. De laatste 24 jaar van zijn arbeidzaam leven heeft hij als landmeetassistent gewerkt bij het kadaster.

De heer De Man is al 71 (!) jaar lid van het showkorps Juliana ’s-Gravendeel. Hij is erevoorzitter van het korps en heeft voor al deze verdiensten een koninklijke onderscheiding ontvangen. Mevrouw De Man is al heel lang lid van het koor ASAF in Puttershoek. Als kind zong ze al bij het kinderkoor. De heer en mevrouw De Man zijn nog in redelijke gezondheid en genieten nog met volle teugen van het leven!

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.