Wethouder Ina van der Werf-Weeda geeft startschot voor de Drumtastic

273

img_8864-kopieOUD-BEIJERLAND – Zojuist liet wethouder Ina van der Werf-Weeda zich van haar sportieve kant zien in het Laningpark in Oud-Beijerland… niet alleen gaf zij het startschot voor de Drumtastic, zij deed ook zelf actief mee aan deze swingende workshop!

Bij drumtastic (drummen op een fitnessbal) gaan muziek, bewegen en plezier hand in hand. Deze swingende en sportieve activiteit is onderdeel van de themaweek ‘Een leven lang fit in Oud-Beijerland!’ die deze week wordt gehouden. Wie fit is voelt zich goed, doet het beter op school en op het werk en heeft meer zin in het leven. Fit voel je je door gezond te eten, te bewegen en stress te voorkomen. Scholen en andere instellingen organiseren de hele week activiteiten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.