Aqua Events tekent overeenkomst voor ontwikkeling bedrijfspand op Bedrijvenpark Hoeksche Waard

741

ondertekening-overeenkomst-aqua-events-en-bhw-4HEINENOORD – Woensdag 21 september hebben Marko van Es (directeur Aqua Events B.V.) en Gert-Jan Metselaar (directeur Bedrijvenpark Hoeksche Waard) een overeenkomst getekend voor 2.231 m2 grond op Bedrijvenpark Hoeksche Waard in Heinenoord.

Er is tevens een reserveringsovereenkomst getekend om in de toekomst het bedrijf uit te kunnen breiden. ‘Wij zijn blij met de ontwikkeling van Aqua Events. Dit bedrijf past dat precies in het profiel van het Bedrijvenpark.’, aldus Gert-Jan Metselaar. ‘Aangezien wij op onze huidige locatie in Heinenoord niet verder kunnen expanderen, waren wij genoodzaakt om ons personeel en materieel onder te brengen op verschillende locaties. Nu kunnen wij binnen de gemeente blijven en alles faciliteren vanaf één unieke locatie.’, aldus Marko van Es.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard 

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Er wordt 20 hectare grond uitgegeven. Zowel kleine als grote kavels zijn op het bedrijvenpark mogelijk, de omvang van de kavel bepaalt de ondernemer zelf. Het bedrijvenpark is ideaal geschikt voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie en techniek. Meer informatie vindt u op www.bedrijvenparkhw.nl.

Aqua Events B.V. 

Aqua Events is gevestigd in Heinenoord en gespecialiseerd in het organiseren van evenementen op en om het water over heel de wereld. Zij zijn sinds 2005 verantwoordelijk voor de race tracks van de Red Bull Air Race World Championship, faciliteerde drijvend materieel voor de stop-over van de Volvo Ocean Race 2015 in Den Haag en transformeren jaarlijks de haven van Monaco voor de F1.

Meer informatie vindt u op de website www.aqua-events.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.