Jong en oud genieten in Heemzicht in Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

636112785805026250PIERSHIL – Als voorbereiding op de Kinderboekenweek, waarbij het thema “voor altijd jong” is, zongen de leerlingen van ’t Kraaienest in Piershil oude én nieuwe liedjes voor de bewoners van Heemzicht.

Alle groepen van o.b.s. ’t Kraaienest gingen dinsdagmiddag 4 oktober op visite in Heemzicht. Veel “opa’s en oma’s” hadden zich daar verzameld om naar liedjes van nu en vroeger te komen luisteren.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar “voor altijd jong” en daarom leek het de leerlingen én juffen leuk om de ouderen uit het dorp toe te zingen. Oude liedjes als “Berend Botje” en “M’n opa” werden meegezongen door een vrolijk en vertederd publiek. Voor de nieuwe nummers, zoals het Complimentenlied en het Kinderboekenweeklied kregen we veel applaus.

Bij het afscheid werd er flink gezwaaid, door iedereen! En toen kregen de leerlingen ook nog iets lekkers bij de uitgang! Een leuke, fijne ontmoeting tussen oud en jong.

(Foto: M. Glerum)

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren