De derde editie van de DJ Workshop in Oud-Beijerland gaat van start !

464

djworkshopOUD-BEIJERLAND – Na het succes van de afgelopen DJ Workshop, is er ook nu weer een nieuwe reeks DJ lessen. Waren alle plekken vorige keer al bezet of wil je gewoon nog een keer meedoen? Schrijf je dan nu op tijd in want VOL = VOL.

Deze workshop zal gegeven worden binnen jongerencentrum Bij Frits in Oud-Beijerland en is voor enthousiaste jeugd, van 10 tot en met 13 jaar, die graag DJ willen worden. De start van deze workshop zal zijn op donderdag 10 november en zal bestaan uit een reeks van 5 achtereenvolgende donderdagen van 19.30 tot 21.00 uur.

Voor deze cursus is het van belang dat de deelnemers zelf een koptelefoon en USB-stick (min. 4 GB) meenemen.

Deelname voor deze activiteit bedraagt €20 per persoon.

Voor inschrijving of meer informatie kunt u terecht bij Jong-Beijerland via het volgende telefoonnummer 088-7308960, mailadres [email protected] of loop even langs bij het jongerencentrum (achter de Lindenhoeve) en stel je vragen aan een van de jongerenwerkers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.