Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van donderdag 5 november

3666
Coronaupdate hw

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds woensdag 4 november in totaal 16 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM .  De komende dagen worden in de Rembrandt alle medewerkers en bewoners getest vanwege een uitbraak. Lees daarover hier meer. ( Woensdag waren er 53 besmettingen en Dinsdag waren er 43 nieuwe besmettingen  )  Er is sinds woensdag 4 november 1 persoon opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 5 November

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 86 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 2140 . 
  • Er zijn tot nu toe 33 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.