Actie Nielsbakt4KIKA levert 4400 euro op!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

img_0102Hoeksche WaardVanwege het bijzondere doel dit keer onder de naamgeving “Nielsbakt4KIKA” in plaats van de vertrouwde naam “Nielsbakt4cancer” heeft de in oktober gehouden sponsoractie voor de “Stichting Kinderen Kankervrij” met de verkoop van KIKA-koeken, KIKA cupcakes en KIKA loten, het geweldige bedrag opgeleverd van maar liefst € 4419,59 netto.

Dit fantastische bedrag werd bijeen gebracht met het bakken en de verkoop van zo’n 2500 met het Kika-logo gedecoreerde koeken en 500 cupcakes. Ook de verkoop van loten, voor een geweldig grote speciaal ontworpen en gesponsorde KIKA-taart door Cakeshop “Special Moments” uit Puttershoek, bracht het nodige geld in het bekende laatje. Naast het voor de verkoop innemen van een standplaats, gedurende vijf weekenden bij bekende winkelcentra in de Hoeksche Waard, richtte de verkoop zich ook op de ouders van de kinderen van de basisschool “De Pijler” te Maasdam. Om het geheel onder de aandacht te brengen werd voor deze actie een speciale bestellijst en poster ontworpen.

Verschillende avonden waren er nodig om met de inzet van vele dames de koeken en cupcakes voor de verkoop geschikt te maken. Bakkerij Dam uit Nieuw-Beijerland en voormalig bakker Jan de Koning uit Maasdam zorgden ervoor dat er tijdens de gehele actie voldoende gesponsorde gebakken koeken en cupcakes beschikbaar waren. De prachtige taart is ondertussen
verloot en afgeleverd bij een gelukkige winnares uit Puttershoek.
Tijdens een Groot Familie Kerstconcert, georganiseerd door de Stichting Inspire2liveMusic, met
Ernst Daniel Smit, wordt het bijeen gebrachte bedrag door initiator, Anita Zilverschoon uit Maasdam, met een cheque overgedragen aan de Stichting Kinderen Kankervrij. Dit maal speciaal ter bestrijding van lymfe-klierkanker bij kinderen. Het concert wordt gehouden in de Bethlehemkerk te Papendrecht op zaterdag 10 december a.s., aanvang 19.30 uur.

Voor meer informatie zie: www.inspire2livemusic.nl en/of www.inspire2livemusic-classic.nl. Alle mensen die op welke manier dan ook deze actie hebben gesteund worden hiervoor namens alle kinderen met kanker van nu en in de toekomst, heel hartelijk bedankt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








TAGGED:
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren