Anna Houtman uit Heinenoord start actie voor ouders met een laag inkomen

1482

14264150_1021367394649129_6828311712102219953_nHEINENOORD – Anna Houtman uit Heinenoord strooit in november met prijzen! Om de dag geeft ze via haar Mama Lifestyle Blog, www.moedersnatuurlijk.com prijzen weg voor moeder en kind. Zo hoopt ze gezinnen te kunnen helpen met het oog op de feestdagen. 

Met het oog op de feestdagen is Anna Houtman een actie gestart. “Helaas heeft niet iedereen budget voor mooie cadeaus. Met de feestdagen is dit voor sommige ouders extra lastig. Ze willen hun kinderen graag iets moois geven, maar helaas is dit niet altijd mogelijk”. 

De Heinenoordse bedacht daarom in samenwerking met 18 bedrijven prijzen weg te geven. Via haar blog komt er om de dag een winactie online. Deze lopen uiteen van kaartjes voor een theatervoorstelling, tot kinderkleding, speelgoed, maar ook luxe producten voor de moeders. Meedoen is heel eenvoudig, meer informatie kun je vinden onder iedere winactie. Daarna is het wachten tot de eerste week van december, waarin alle winnaars van de acties bekend worden gemaakt


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.