Culturele uitstapjes naar de Kerstmarkt in Dordrecht en the Dutch Swing College Band

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Welzijn-Hoeksche-WaardOud-Beijerland – Op vrijdag 16 december organiseert de werkgroep culturele uitstapjes van Welzijn Hoeksche Waard een dagtocht naar de Kerstmarkt in Dordrecht.Bij aankomst in Dordrecht gaan we eerst in het Museumcafé Art & Dining koffie drinken met gebak. Na de koffie is eenieder vrij om een bezoek te brengen aan de Kerstmarkt.

Ter afsluiting van het bezoek aan de Kerstmarkt komen we weer bij elkaar voor een hapje en een drankje in het Museumcafé Art & Dining.

De kosten voor deze dagtocht zijn €  30,00. Dit is inclusief de busreis, de koffie met gebak en het drankje voor vertrek.

De bus staat om 9.30 uur op de parkeerplaats bij de Open Hof. Er is ook bij de Sportlaan (bushalte bij rotonde) nog een mogelijkheid om op te stappen.

Als u wilt deelnemen kunt u zich tot 7 december aanmelden bij Stichting Welzijn Hoeksche Waard, Lamborghinilaan 4, 3261 ND Oud-Beijerland, of via e-mail: [email protected] – Telefoon:  088-7308900.

Op dinsdag 20 december brengt de werkgroep culturele uitstapjes van Welzijn Hoeksche Waard een bezoek aan het Isala Theater in Capelle a/d IJssel. Daar brengt de Dutch Swing College Band een avondvullend sfeervol Kerstprogramma en blaast klassiekers als Jingle bells, Let it Snow, Winter Wonderland en Rudolph the red nosed reindeer nieuw leven in met haar swingende, traditionele jazzinterpretaties. Zangeres Marjorie Barnes (USA) voegt een extra dimensie toe aan het optreden. Met haar eigenzinnige aanpak en fantastische timing staat zij samen met de DSCband garant voor een avond vol muzikaal vuurwerk !

De kosten van dit uitstapje zijn € 45,00. Dit is inclusief de busreis en de entree (incl. koffie en garderobe).

De bus staat om 18.30 uur op de parkeerplaats bij de Open Hof. Er is ook bij de Sportlaan (bushalte bij rotonde) nog een mogelijkheid om op te stappen.

Als u wilt deelnemen kunt u zich tot 10 december aanmelden bij Stichting Welzijn Hoeksche Waard, Lamborghinilaan 4, 3261 ND  Oud-Beijerland, of via e-mail [email protected] – Telefoon:  088-7308900,


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren