Stichting Puik voor Elkaar vertelt feel good verhaal over 3 bijzondere zusjes

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

image3REGIO – De stichting Puik voor Elkaar wil graag een prachtig ‘feel good’ verhaal vertellen over drie heel bijzondere zusjes!

Nienke, Merel en Sarah Pompen hebben alle drie hun lange haren laten afknippen voor het goede doel! Nienke (15) had drie jaar geleden gezien dat iemand op haar school haar haar had gedoneerd voor het goede doel. Ze besloot toen dat zij dat zelf ook graag wilde doen. Toen ze haar plannetje thuis vertelde wilden haar twee jongere zusjes, Merel (11) en Sarah (11) ook meedoen! De tweelingzusjes hadden eerder ook al  spulletjes verkocht voor KIKA. Nu wilden zij ook hun haar gaan doneren voor het goede doel!

Maar liefst drie jaar lang hebben de meiden hun haar laten groeien! Om zieke mensen te helpen die hun haar zijn kwijt geraakt en een pruik nodig hebben. Lang haar is prachtig en kostbaar want er kunnen hele mooie pruiken van worden gemaakt. Pruiken die zieke mensen met haarverlies kunnen helpen zich een beetje beter te voelen! En nu, na drie jaar wachten, was het zover!

De grote dag was aangebroken waarop de drie meisjes hun lange haren lieten afknippen bij Hair Impressions in Schiedam! Merel vertelde tegen de omstanders: ‘ik wil mijn haar doneren omdat bij mensen die ziek zijn het haar niet meer groeit en bij mij wel!’ Is dat niet prachtig? Zo zit het precies! Meiden, jullie zijn echte helden! De stichting Puik voor Elkaar zegt: heel erg bedankt!

Voor meer informatie of aanvragen kijk op: www.puikvoorelkaar.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.