Nieuwe dienstregeling Connexxion in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee per 11 december

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

connexxionHOEKSCHE WAARD –  Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van Connexxion in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee volgens een nieuwe dienstregeling. VDie wijkt in bijna alle gevallen af van de huidige dienstregeling. In de meeste gevallen gaat het om andere vertrektijden of routewijzigingen. Dit alles met als doel onze service te optimaliseren.

We hebben de belangrijkste wijzigingen alvast op een rij gezet. De nieuwe dienstregeling zal z.s.m. ook op te zoeken zijn, maar nu in veel gevallen nog niet. Wel kun je de nieuwe lijnennetkaart hier bekijken. 

Belangrijkste wijzigingen

Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen. De lijnen waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, staan hier niet in vermeld. Kijk op een later moment bij de reisplanner en dienstregeling zoeken voor de complete nieuwe dienstregeling of download de Connexxion-app voor actuele vertrektijden van jouw buslijn(en). Of klik op de buslijn hieronder om direct naar de dienstregeling te gaan. 

Nieuw: scholierenlijn 664 Oud-Beijerland – Numansdorp A29 
Met deze nieuwe scholierenlijn ontstaat een snelle verbinding vanuit het westen van de Hoeksche Waard (Oud-Beijerland) naar de overstaphalte Numansdorp A29. Hier kunnen scholieren overstappen op R-net lijn 436 naar de scholen in Middelharnis.

Nieuw: lijn 180 Heinenoord – Barendrecht 
Lijn 180 rijdt op werkdagen overdag 1x per uur tussen Heinenoord en Barendrecht v.v. Reizigers kunnen overdag de hele dag rechtstreeks reizen tussen Barendrecht en Heinenoord. Reizen via Rotterdam Zuidplein is dan niet meer nodig. Lijn 180 vervangt scholierenlijn 680.

Vanuit Rotterdam latere ritten richting Hoeksche Waard 
Op alle dagen rijden de bussen langer door in de avonduren van Rotterdam Zuidplein naar de Hoeksche Waard. Er zijn latere ritten iets na 00.00 uur voor:

Buitengebied Oudorp naar 2x per uur in spits 
In het buitengebied van Ouddorp tussen Oudelandseweg en Bernhardweg worden extra ritten geboden op lijn 604, zodat samen met lijn 104 weer 2 keer per uur wordt gereden op werkdagen in de spitsrichting. 

Buslijn 436  
Om in Oude-Tonge goede aansluitingen te bieden op lijn 133 naar Zeeland vertrekt lijn 436 in de avonduren en in het weekend 15 minuten eerder.

Extra ritten op scholierenlijnen


Vertrektijden lijn 436 wijzigen
Om in Oude-Tonge goede aansluitingen te bieden op lijn 133 naar Zeeland vertrekt lijn 436 in de avonduren en in het weekend 15 minuten eerder. Dit geldt ook voor aansluitende lijnen 135 en 138. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page