Gemiva Strijen start nieuw project Samen eten bij in het Molenschaer van Strijen

996

logo-definitiefSTRIJEN – Jeanette van Houwelingen, locatiemanager van Het Molenscheer én inwoonster van Strijen had een wens: zij wilde samen met cliënten van Het Molenschaer en inwoners van Strijen koken voor iedereen die gezellig samen wil eten. En daarbij wilde ze koken met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, omdat ze bijvoorbeeld bijna over de houdbaarheidsdatum gaan, dus ter voorkoming van verspilling van etenswaren. Zo ontstond “Samen eten bij…”

De startdatum van dit mooie initiatief is op donderdag 24 november 2016. Er zal tegen een minimaal bedrag een maaltijdsoep met stokbrood geserveerd worden. De keuken is open vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur, maar u kunt tot 19.00 uur de maaltijd nuttigen. De volgende “Samen eten bij…. “ maaltijden zijn op 1 december en15 december. Voor 2017 volgt nog een programma.

Aan dit initiatief werken diverse vrijwilligers en organisaties belangeloos mee. Voor meer informatie of als u ook mee wilt helpen aan dit initiatief kunt u mailen naar: [email protected] of [email protected]

Komt u 24 november ook een hapje mee eten?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.