Inloopavond over reconstructie Blaaksedijk in Alcazar Events

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Logo waterschapPUTTERSHOEK – Op dinsdag 17 maart organiseert wegenbouwbedrijf KWS Infra bv uit Zwijndrecht een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden die zij in opdracht van waterschap Hollandse Delta zullen gaan uitvoeren. Tijdens deze avond zullen de werkzaamheden en de fasering nader worden toegelicht en kunnen belangstellenden vragen stellen over het werk.

Locatie en tijd: 

  • Alcazar Events, Groeneweg 16, 3297 LA Puttershoek.
  • Van 19.30-20.30 uur.

Bereikbaarheid woningen

De werkzaamheden aan de Blaaksedijk starten op 23 maart 2015 en duren tot 22 mei 2015. Het totale werkvak loopt van Blaaksedijk nr 218 tot aan de kruising met de Polderweg. Het startpunt van de reconstructie ligt ter hoogte van Blaaksedijk nummer 218. Om ervoor te zorgen dat alle woningen gedurende de uitvoering bereikbaar blijven, zullen de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd gaan worden. Dit geldt echter niet gedurende de asfalteringswerkzaamheden, dan zal de Blaaksedijk kortstondig helemaal worden afgesloten.

Tijdelijke bushaltes

Doorgaand verkeer is tijdens de uitvoering van de werkzaamheden niet mogelijk en zal om het werkterrein heen worden geleid over de Langeweg en de Postweg. Met behulp van bebording zal de omleidingsroute worden aangegeven. Ook zal buslijn 166 tijdelijk niet over de Blaaksedijk kunnen rijden. Er zullen twee tijdelijke bushaltes worden ingericht ter plaatse van de kruising Blaaksedijk Oost – Provincialeweg en Postweg – Rustenburgstraat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








TAGGED:
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.