Klinkende overwinning voor Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Piershil – Piershil 1 sloot het competitiejaar 2017 af met een klinkende 0-3 overwinning in en tegen Papendrecht. Na het debacle tegen Binnenmaas kwamen de Piershillenaars beduidend scherper aan de aftrap, al bleven grote kansen aanvankelijk uit. Op slag van rust zorgde het koningskoppel Bakker-Bestebreur voor een comfortabele voorsprong. Eerst controleerde Bestebreur een hoge voorzet van Bakker, het intikken was daarna een koud kunstje: 0-1. Enkele minuten later vond een afgesneden voorzet van Bakker het hoofd van de goalgetter. Het betekende 0-2 voor Piershil en de honderdste competitiegoal voor Piershil 1 van Edwin Bestebreur.

Na de thee probeerde Papendrecht onder druilerige omstandigheden de weg te vinden naar het doel van Peter Konings. Het kwam niet verder dan wat plaagstootjes, de lage positie op de ranglijst werd door het spel bevestigd. Bij twee vorige edities gaf Piershil telkens een zekere zege uit handen, deze keer werd met overtuiging het eindsignaal gehaald. De afgelopen weken naar zijn zin te vaak gepasseerde en gewisselde Bakker liet nog maar eens zien wat zijn waarde kan zijn voor dit team. Vanaf links gaf hij een kwartier voor tijd zijn derde panklare assist, Alex van Dijk wist er wel raad mee: 0-3. Trainer Verhoeven was blij met de overwinning en sprak van een mooie revanche en een prima afsluiting van het jaar. De Piershillenaars kunnen als trotse nummer 2 van de tweede klasse D aan de oliebollen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren