Knap gelijkspel Strijen bij BVCB

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

BERGSCHENHOEK – Een disciplinair ijzersterk spelend Strijen heeft in Bergschenhoek een punt weten te behalen tegen het in de hoogste regionen van de 2e klasse D verkerende BVCB en had nog uitzicht op meer toen in de slotfase de doorgebroken Sharlton Sambo binnen de beruchte lijnen teruggetrokken werd en ten van kwam. Dit zou dan teveel van het goede geweest zijn omdat vooral in de eerste helft het veldoverwicht van BVCB groot was.

BVCB trachtte via de vleugels de Strijense kanaries te verschalken maar de twee sterke vleugelverdedigers Rolf de Man en Gregory Brader wisten de gevaarlijke aanvallers uit te schakelen en met als slot op de dur de weer ijzersterke keeper Natoe dos Santos werd geen schade opgelopen tot aan de 38e minuut, toen Rob Rutten l voorzette en de vrijstaande Bob Verweij makkelijk binnen kon tikken : 1-0.

Na de pauze schoot Strijen uit de startblokken. Sharlon Sambo werd in de hoek van het veld onderuit gehaald en vervolgens nam Desi Sanderse zijn inmiddels bekende gevaarlijke vrije trappen.Een BVCB-verdediger schampte de bal nog met zijn hoofd, waardoor de bal in het BVCB-doel verdween. Vervolgens ontspon zich een aantrekkelijk, sportief voetbalgevecht met kansen over en weer.De sterke Sharlton Sambo was een konstante kwelling voor de BVCB-defensie en de weer naar het oude niveau groeiende buitenspelers Aaron Peres Maria en Karam Bensedjed bezorgden hen veel overwerk. In de Strijense defensie bleef het billen knijpen maar keeper Natoe dos Santos liet zich niet verschalken.

Zaterdag a.s. gaat Strijen voor de KNVB-beker naar Hellevoetsluis. Het aanvangstijdstip wordt nog nader bekend gemaakt omdat het verzoek is gedaan de wedstrijd te vervroegen in verband met de Boutmiddag van v.v. Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren