Combinatiefunctionarissen en jongerenwerkers ook komende drie jaar actief in Cromstrijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

CROMSTRIJEN – Het college van BenW verlengt het contract met VenR Welzijn met drie jaar. “Het is een enthousiaste en professionele groep”, aldus wethouder Jeugd, Pieter Paans. “Zij leggen de verbinding tussen sport, zorg- en welzijnsinstellingen en het bedrijfsleven. Hierdoor zijn zij onmisbaar geworden niet alleen voor de jeugd maar voor de hele Cromstrijense samenleving. Ik ben dan ook erg blij dat ze ook de komende drie jaar voor ons aan de slag gaan!”

Tijdens een voetbalactiviteit in het kader van ‘Sport in de buurt’ vierden VenR samen met de wethouder Pieter Paans en de aanwezige kinderen de contractverlening. Voor alle kinderen was er iets lekkers.

Belangrijke schakel | Sinds 2012 maakt de gemeente Cromstrijen gebruik van combinatiefunctionarissen. Zij zijn een belangrijk onderdeel van het programma ‘Sport en bewegen in de buurt’, dat moet leiden tot meer sportdeelname en een gezonde actieve leefstijl. Daarnaast zijn zij een belangrijke schakel in de preventiesfeer op het gebied van jeugd (Taskforce).

In Cromstrijen zijn twee jongerenwerkers werkzaam en twee combinatiefunctionarissen
(brede school coördinator en verenigingsondersteuner). Vanuit hun kantoor in Klaaswaal organiseren zij de komende jaren weer leuke en diverse activiteiten voor de jeugd in Cromstrijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren