SSS haalt in uitgespeelde wedstrijd tegen Groote Lindt in 10 minuten alsnog de buit binnen

1 Min Read

Na de eerder gestaakte wedstrijd door het uitvallen van de scheidsrechter is op dinsdag 23 november 2021 de resterende 10 minuten uitgespeeld van de wedstrijd Groote Lindt – SSS Klaaswaal.

De tussenstand bij het staken van de wedstrijd was 1-1. Nadat de wedstrijd was hervat met een corner voor Groote Lindt en deze werd afgeslagen werd er naarstig op zoek gegaan naar doelpunten. SSS kon de 3 punten goed gebruiken om bovenin mee te blijven doen en Groote Lindt om uit de gevarenzone weg te blijven.

SSS trok in de laatste minuut van deze korte ontmoeting aan het langste eind. Een schot op doel van Stan de Bruin werd van richting veranderd en verdween in het doel van Groote Lindt.

Zo sleepte SSS de overwinning alsnog binnen en kan mee blijven draaien om de bovenste plaatsen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.