Druk bezochte nieuwsjaarsbijeenkomst in Oud-Beijerland, Hobbelpaard Hoeksche Waard moet stoppen met hobbelen

0
333

OUD-BEIJERLAND – Het is een goede gewoonte om als gemeentebestuur, inwoners, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, verenigingen, (maatschappelijke) instellingen en organisaties gezamenlijk het nieuwe jaar te beginnen. Vandaar dat er vanavond een nieuwjaarsbijeenkomst werd gehouden in het gemeentehuis van Oud-Beijerland.

De jaarwisseling is voor velen een moment van bezinning en hét tijdstip waarop allerlei goede voornemens worden bedacht en/of concrete vormen aannemen. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst was er ruimschoots gelegenheid om anderen daarvan deelgenoot te maken en elkaar een voorspoedig en gelukkig Nieuwjaar toe te wensen. Omstreeks 19.30 uur hield burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld een korte nieuwjaarstoespraak.

Een citaat uit de toespraak:

Je kunt veel praten en problemen doorschuiven, maar dan word je als regio een hobbelpaard… Veel beweging, maar geen vooruitgang. En het Hobbelpaard Hoeksche Waard staat al sinds begin deze eeuw te hobbelen in een hoek van de kamer.

Haar toespraak kunt u hieronder downloaden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.