Vrouw zakt door het ijs in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Mijnsheerenland – in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 januari kreeg de Politie om 1.45 uur de melding dat er een vrouw onderkoeld en met bloed op haar gezicht bij de Blaakseweg stond thv de kruising met de N217.

Ter plaatse bleek dat zij na een feestje, onderweg naar huis, heel nodig haar behoefte moest doen. Bij de kruising N217 met Blaakseweg is het voertuig waarin zij als passagiere zat, langs de kant gezet.

Mogelijk is zij door een combinatie van factoren, onder invloed van alcohol, de gladheid en kou, in de sloot gerold.
Het ijs was nog niet dusdanig aangevroren dat ze tegen gehouden werd en ging te water. Door toevallig passerende voorbijgangers is mevrouw uit het water gehaald.Per ambulance is zij vervoerd naar het ziekenhuis in verband met onderkoelings verschijnselen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren