2e expo galerie Kunstkijk in Oud-Beijerland goed bezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Zaterdag 4 februari stelde Galerie Kunstkijk aan de Molendijk 8 in Oud-Beijerland haar deuren open voor een groot publiek. Zo’n 200 bezoekers kwamen binnen voor “de Hoeksche Waard”, het thema voor de komende 2 maanden.

Ruim 20 kunstenaars hebben zich hierdoor laten inspireren op doek, in brons, staal, steen, hout of glas. Gerard Cox hield een verrassende speech, waarna de kunst uitgebreid bekeken kon worden. Het 2 verdiepingen tellende winkelpand met roltrap en lift is ook toegankelijk voor minder validen.

Het doel van de Hoekschewaardse Kunstenaars (HWK) is om hun kunst dichter bij de mensen te brengen. Loop dus vrijblijvend binnen, ga lekker kijken en misschien kopen. Voortaan is de galerie behalve op zaterdag ook op woensdag geopend van 10 tot 5 uur. Er staat een gestemde piano en dito gitaar klaar voor wie daar wat op wil spelen.

Verder bereiden de kunstenaars zich al weer voor op de jaarlijkse Open Atelierdagen die dit keer in het Oostelijk deel van de Hoeksche Waard worden georganiseerd op 27 en 28 mei.

Binnenkort is daar meer over te lezen op www.hoekschewaardsekunstenaars.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren