Hoeksche Waard Running Crew loopt donderdag door Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Nieuw-Beijerland – Na vijf eerdere edities is donderdag 16 februari vanaf 19.30 uur Nieuw-Beijerland de gewezen locatie voor een nieuwe run van de Hoeksche Waard Running Crew.

De start is bij de Swaensvoet en de lopers worden begeleid door de leden van de Hoeksche Waard Running Crew.

Wintervaste hardlopers

In januari werd in de bittere kou Mijnsheerenland aangedaan door wintervaste hardlopers, waar weer met veel plezier het lint van verlichte lopers door de straten trok. Zowel de 3, 6 als de 9 kilometer afstanden werden goed bezocht bij deze run, met als startpunt de tennisvereniging Binnenmaas. De runners hadden het na afloop warm genoeg om nog even na te praten, waarbij de route werd besproken en goed werd gewaardeerd.

Hoogtepunten

De aankomende run door Nieuw-Beijerland (Gemeente Korendijk) vindt zoals steeds plaats op de derde donderdag van februari. De route is uitgezet door het bestuur van de HWRC (zie afbeelding), met als doel een aantal hoogtepunten van Nieuw-Beijerland aan te doen. Zo komen de lopers onder andere langs de kerk aan de Laning en het voormalige raadhuis van Nieuw-Beijerland.

Voor iedereen toegankelijk

Zoals altijd is de run voor iedereen toegankelijk. Gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen staat hierbij voorop, samen met gezond hardlopen in de frisse buitenlucht.

Meer verrassende runs

Ook in de toekomst heeft de Hoeksche Waard Running Crew nog veel mooie en verrassende runs in het verschiet. Wie het team van de Hoeksche Waard Running Crew wil versterken kan zich als vrijwilliger opgeven via de Facebookpagina.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren